Fabian Franciscus

Kleine Wereld

tegendraads & eigenwijs cabaret & comedy
vr 19 feb 2021
start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Hoewel je dat tegenwoordig coaching noemt, dat klinkt lekker sportief. Toch vond Fabian Franciscus het vroeger best fijn om alleen in zijn kleine autistische wereldje te zitten. Makkelijk ook; hij kende daar iedereen en was het vaak met zichzelf eens. Maar het was ook wel benauwd. Dus doorzetten maar. En zeker niet als enige. Want therapie is tegenwoordig überhip. Logisch, want het levert soms hilarische verhalen op.

Verfrissend cabaret van een jongen die meer is dan zijn autisme. Fabian verpakt een serieus onderwerp in geestige verhalen over de verwarrende situaties waarin hij soms belandt. Heb je ooit coaching gehad, dan zit Kleine Wereld vol herkenbare avonturen. Zo niet, geen zorgen. Fabian weet vast wel een reden te vinden waarom jij ook op de bank moet.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.