Ashton Brothers

A Medicine Show

vr 28 mei 2021
start 21:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Na het grote succes van de extravagante show Ashtonia keren de Ashton Brothers nu terug met A Medicine Show. Blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze biedt, ontwikkelden ze een nieuw theaterconcept. Een compleet avondje uit met een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

A Medicine Show is gebaseerd op een oudere voorstelling: Charlatans, a medicine show. Hiermee hadden de Ashton Brothers twaalf jaar geleden enorm veel succes. In binnen- en buitenland was de show geliefd en uitverkocht. Speciaal voor deze bijzondere tijd zijn de oude acts weer afgestoft, de parels weer gepolijst en kunnen ze nu weer voor een klein publiek worden vertoond. Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.