Ashton Brothers

A Medicine Show

show
wo 23 jun 2021
start 19:15 einde n.n.b. pauze n.n.b. locatie schouwburg

Na het grote succes van de extravagante show Ashtonia keren de Ashton Brothers nu terug met A Medicine Show. Blijven zitten en afwachten zit nu eenmaal niet in het Ashton-DNA. Flexibel meebewegend met het kleine beetje ruimte dat de coronamaatregelen ze biedt, ontwikkelden ze een nieuw theaterconcept. Een compleet avondje uit met een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij.

A Medicine Show is gebaseerd op een oudere voorstelling: Charlatans, a medicine show. Hiermee hadden de Ashton Brothers twaalf jaar geleden enorm veel succes. In binnen- en buitenland was de show geliefd en uitverkocht. Speciaal voor deze bijzondere tijd zijn de oude acts weer afgestoft, de parels weer gepolijst en kunnen ze nu weer voor een klein publiek worden vertoond. Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère.

Een onbezorgd theaterbezoek
Een bezoek aan Theaters Tilburg verloopt momenteel anders dan je van ons gewend bent. Kijk hier voor de maatregelen en reserveringsvoorwaarden voor een onbezorgd theaterbezoek.

  • Deze voorstelling stond eerder in mei 2021 gepland, maar is vanwege de coronamaatregelen verplaatst. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.