Hans de Booij

Hoe had ik het anders moeten doen

verhalen die raken programmatips muziek
vr 30 apr 2021
start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie concertzaal

Deze voorstelling kan vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de annulering.

Hans de Booij is terug, en hoe! Het waren de gloriedagen van de Nederlandstalige pop, de jaren '80, toen Hans de Booij de hitparades beklom. De dagen van Doe Maar, Toontje Lager, Frank Boeijen, Het Goede Doel en De Dijk... Zijn debuutalbum Hans de Booij stond 65 weken in de LP Top 100 en met de hits Een vrouw zoals jij, Thuis ben en vooral het kwikzilveren Annabel, genoot hij de status van een heus popidool.

De muziek van Hans is tot op de dag van vandaag niet meer weg te denken van de vaderlandse radio. Nu is hij terug in de Nederlandse theaters met muziek van zijn nieuwe album en natuurlijk al zijn grootste hits. Een avondje nostalgie!

  • Deze voorstelling stond eerder op 26 maart gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Hans De Booij - Annabel • TopPop

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.