Iris Hond & Kamerata Zuid

speelt Einaudi

verhalen die je raken muziek
wo 3 mrt 2021
start 19:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie concertzaal

Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als artieste van wereldniveau. Niet alleen vanwege haar duizelingwekkende pianospel, maar ook omdat ze een groot publiek weet te inspireren en ontroeren met haar persoonlijke shows. Ook de muziek van Ludovico Einaudi, die zoveel mensen keer op keer raakt, weet ze op haar eigen manier te brengen. En de waardering voor elkaars werk is wederzijds, want Einaudi sprak over de pianiste: “One of the most beautiful performances of my music.” Dit seizoen bundelen Iris en kamerorkest Kamerata Zuid de krachten om de muziek van Einaudi groots naar onze concertzaal te brengen.

Kamerorkest Kamerata Zuid speelt met klassiek. Het jonge orkest gaat, onder leiding van dirigent Frank Adams, verrassende samenwerkingen aan met (inter)nationale artiesten. Kamerata Zuid heeft Theaters Tilburg als thuisbasis.

Iris Hond plays Einaudi - Empty Concertgebouw Sessions

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.