Toneelgroep Maastricht

Een Meeuw

wo 12 mei 2021
start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Na de succesvoorstellingen Noem het maar liefde en Peachez, zetten auteur Ilja Leonard Pfeijffer en regisseur Michel Sluysmans hun samenwerking voort. Ditmaal brengen ze een vernieuwde versie van één van de bekendste stukken uit de toneelliteratuur: Anton Tsjechovs De Meeuw. Wendell Jaspers en Thijs Römer spelen de hoofdrollen in deze tragikomedie over onvervulde verlangens, de immer doortikkende tijd en vooral: heel veel liefdesverdriet.

Een Meeuw wordt een gevecht met de zinloosheid van het bestaan. Een feest van mislukkingen, bevolkt door personages die spijt hebben van het verleden, dromen van de toekomst, maar vergeten te leven in het nu. Smachtende zielen die het geluk net niet binnen handbereik hebben. Allen hopen op een mooier leven. Vergeefs. Want dromen van een ander leven is altijd mooier dan dat leven zelf.

  • regie Michiel Sluysmans tekst Ilja Leonard Pfeijffer spel Wendell Jaspers, Thijs Römer, Maartje van de Wetering, Jouman Fattal, Fania Sorel, Tarik Moree, Dries Vanhegen & Nick Renzo Garcia

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.