Isabelle Beernaert

Naakt: kunst verklaard

wo 10 mrt 2021
start 19:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Na een leven lang choreograferen heeft Isabelle Beernaert haar volledig eigen unieke hedendaagse danstaal ontwikkeld. En voor deze zeer speciale editie van haar nieuwe voorstelling Naakt geeft Isabelle voor het eerst helemaal bloot wat de betekenis is van die taal en wat haar gedreven heeft om dit stuk te maken. Aan de hand van de choreografie, uitgebeeld door haar dansers en daarbij de toelichting van Isabelle zelf, wordt u nog dieper meegenomen in het verhaal van Naakt. De mysteriën van de danstaal van Isabelle Beernaert, ontrafeld, voor een keer. Isabelle onthult haar naakte waarheid!

In plaats van het beleven van het verhaal van Naakt, wordt het een reis door het creatieproces en de betekenis van de voorstelling, waarbij een deel van de cast enkele stukken uit de voorstelling zal uitvoeren.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.