Scapino Ballet Rotterdam

The Square (try-out)

bijzonder (en) vertrouwd dans
di 23 mrt 2021
start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Deze voorstelling kan vanwege de coronabeperkingen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de annulering. 

Het toneel als ontmoetingsplek. Dat is het uitgangspunt. In The Square gaan drie choreografen en een kunstenaar uit een andere discipline op avontuur. Het resultaat? Een dynamische voorstelling waarin dansstijlen elkaar ontmoeten en botsen, en elementen uit andere disciplines voor spannende wendingen zorgen. Onder regie van artistiek directeur Ed Wubbe worden alle ideeën samengebracht en als scènes in een film tot één geheel gemonteerd.

Vorig seizoen verscheen de eerste editie van The Square: een spannende mix van dans, gymnastische slapstick, breakdance, hiphop en slam poetry-improvisaties. The Square verrast, ontregelt en bruist van creativiteit en neemt het publiek mee op avontuur. We kijken dan ook reikhalzend uit naar wat The Square deze keer zal brengen!

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.