Bas Birker

BELG (tegen wil en drank) (première)

afgelast
cabaret & comedy
Locatie: schouwburg
vr 30 okt 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren gasten hier persoonlijk over. Volg de updates hier.

Na dertig jaar Tilburg ontdekte Bas wat hij eigenlijk al heel lang wist: hij werd geboren in het verkeerde land. En dus verhuisde hij naar België. Met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg. Nu keert hij terug om verslag uit te brengen, want de haat voor zijn nieuwe vaderland is de helft van de tijd groter dan de liefde. BELG is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel. Aan Hollandse directheid en Vlaams getaffel. Over proberen te integreren, zonder echt ergens bij te horen. Maar ja, volgens zijn paspoort is Bas nu eenmaal een Belg. Tegen wil en drank.

Bas Birker - BELG - Rode Kruissticker

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer Lucebert