De Fransse Eijkel

Subtropique

tegendraads & eigenwijs bijgeboekt
cabaret & comedy
Locatie: studio
za 7 nov 2020 start 21:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Vanavond word je door Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, ook wel De Fransse Eijkel, meegenomen naar een surrealistisch zwemparadijs en wellnessresort. Subtropique is de tweede voorstelling van dit energieke duo, dat met hun elastische lijven en eigen signatuur al meerdere prijzen in de wacht sleepten. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchoeli. Absurdistisch, snel, grappig én prikkelend voor de reukzin.

  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets