Metropole Orkest

Toon!

verrassend (en) vrolijk a tribute to bijgeboekt
muziek
Locatie: schouwburg
vr 11 dec 2020 start 21:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Het Metropole Orkest, een van de beste pop- en jazzorkesten ter wereld, speelt vanavond onder leiding van Maurice Luttikhuis de mooiste liedjes van Toon Hermans! De man die excelleerde in ‘van niets iets’ maken, en de onemanshow introduceerde in Nederland. Met zijn weergaloze timing, charisma en de manier waarop hij een positief levensgevoel opriep, is hij nog altijd ongeëvenaard.

Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Toon Hermans overleed. Met een keur aan zangers brengt het Metropole Orkest zijn mooist en ontroerendste liedjes. Van 24 Rozen tot Lente me en Als de liefde niet bestond: ze komen allemaal voorbij. Een avond vol herinneringen en een indrukwekkend eerbetoon aan Toon Hermans!

  • met Michael Prins, Lissa Meyvis & Tommie Christiaan

  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets