Paulien Cornelisse & Daniel Cornelissen

CORNELISSE(N)

tegendraads & eigenwijs cabaret & comedy
za 15 mei 2021
start 21:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

Daniel Cornelissen (Showponies 1 en 2Nieuw Zeer) en Paulien Cornelisse (Taal is zeg maar echt mijn dingJapan in honderd kleine stukjes) gaan in de voorstelling CORNELISSE(N) lekker met elkaar cornelissen. Maar wat is cornelissen?

Een podium, twee spelers, en een piepklein decor, waarbinnen wordt ingezoomd op gênante situaties, moeizame gesprekken en half-gelukte pogingen tot intermenselijk contact. Kortom, de ingrediënten voor een bevreemdende en komische voorstelling op de vierkante centimeter. Daniel en Paulien bedienen de minidecors, spelen alle rollen, en doen hun eigen stunts - want ook dát is cornelissen.

In ons schouwburgzaal geven ze een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel met alle gevolgen van dien! Een unieke kans om deze nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken.

  • Deze voorstelling stond eerder in december 2020 gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.