Ulrike Quade Company

Womb m/f/x

vernieuwend & uitdagend
toneel
Locatie: schouwburg
vr 4 dec 2020 start 19:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Eeuwenoude mythes verklaren wat we onszelf niet kunnen herinneren: het ontstaan van de wereld en de start van ons eigen leven leven. Regisseur Ulrike Quade geeft de mythes van Isis, Osiris en Seth opnieuw vorm. Samen met audiovisueel makerscollectief The Transketeers slaat ze de brug tussen de Egyptische goden en hedendaagse opvattingen over identiteit, gender en vruchtbaarheid.

Als we de verhalen van ons ontstaan herschrijven, kunnen we dan ook onze eigen identiteit opnieuw vormgeven? Theater, dans, schaduwspel, beeldende kunst, muziek en documentaire audiofragmenten komen samen in deze hypnotiserende voorstelling met poëtische muziek en indringende beelden.

  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets