Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal

Más Viento Zonda

afgelast
muziek
Locatie: concertzaal
za 28 nov 2020 start 21:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren gasten hier persoonlijk over. Volg de updates hier.

Eric Vloeimans is een van de meest gelauwerde trompettisten van dit moment. Hij weet onmogelijk geachte muziekcombinaties prachtig te laten klinken en alles wat hij aanraakt lijkt in goud te veranderen. Zijn succesvolle tournee Viento Zonda bijvoorbeeld, waarin hij en de Argentijnse pianist Juan Pablo Dobal zwoele zomerklanken en romantische ballades uit hun instrumenten toverden.

Dit seizoen betreden de twee rasmusici opnieuw het podium met Más Viento Zonda! Nòg meer van die warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt. Een avond waarin het warmbloedige Argentijnse geluid en Vloeimans’ melodische en karakteristieke improvisatiestijl samenvloeien tot één geheel.

Eric Vloeimans & Juan Pablo Dobal - Sudamérica | Podium Witteman

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer Lucebert