Sven Ratzke

Where are we now

afgelast
show
Locatie: schouwburg
vr 27 nov 2020 start 20:15 einde 22:25 pauze ja

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren gasten hier persoonlijk over. Volg de updates hier.

Dat Sven Ratzke één van de beste Bowie-vertolkers is, bewijst hij wederom met zijn show Where are we now. Hij laat de kwaliteiten van de muziek in al zijn puurheid zien, van de poëtische eenvoud tot de universele thema’s. In prachtige, nieuwe arrangementen hoor je vanavond klassiekers als Heroes, en Ashes to ashes, en parels als Life on Mars?.

Ratzke neemt je mee door het haast filmische Bowie-universum, en daarmee ook door zijn eigen. De entertainer en verhalenverteller pur sang weet wederom te prikkelen, verwarren en verleiden!

Trouw
Dichter dan dit kun je niet meer bij Bowie komen.
Daily Mail
Haunting interpretations of the supernova of cabaret.
New York Press
Ratzke is a must see
Sven Ratzke - Where Are We Now (Official Music Video)

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer Lucebert