Toneelgroep Maastricht

Peachez (reprise)

bijzonder (en) vertrouwd
toneel
Locatie: schouwburg
za 21 nov 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Peachez is de bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis en een muzikaal pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde, naar de gelijknamige succesroman van Ilja Leonard Pfeijffer. Peachez ging in september 2019 in première en werd lovend ontvangen.

Een professor leeft al zijn leven lang in zijn hoofd en de boeken die hij bestudeert. Tot hij op een dag een mailtje krijgt van een hem onbekende vrouw, die zichzelf Sarah Peachez noemt. Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling tussen de twee. Waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven rigoureus zal veranderen. Alleen niet op de manier waarop hij in eerste instantie had gehoopt. Porgy Franssen en Maartje van de Wetering spelen met Peachez een intiem liefdesduet, muzikaal bijgestaan door multi-instrumentalist Axl Peleman.

regie Michel Sluysmans tekst Ilja Leonard Pfeiffer spel Porgy Franssen, Maartje van de Wetering & Axl Peleman

Elsevier
Bewerking Pfeijffer-roman beste voorstelling van het jaar Lees recensie
de Volkskrant
…voorbeeldig gespeeld door Porgy Franssen en Maartje van de Wetering, in een serene, bijna abstracte regie van Michel Sluysmans. Lees recensie
Trailer Peachez - Toneelgroep Maastricht

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets