Haal het doek maar op

Van Appelscha tot Zierikzee

ontspannen samen uit a tribute to
muziek
Locatie: schouwburg
vr 13 nov 2020 start 21:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

In januari 2020 ging in het DeLaMar Theater de Nederlandse musical Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee in première. Een schets over Nederlandse artiesten op de schnabbeltour in de jaren zestig, zeventig en tachtig. De musical werd door het publiek in het land hogelijk gewaardeerd en kreeg mooie recensies.

Door de huidige situatie is er gekozen voor een aangepaste, puur concertante versie waarin de nummers het leeuwendeel vormen. De musicalcast met Tony Neef, Mariska van Kolck, Dook van Dijk, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt zingen absolute tophits als Ritme van de regen, Spiegelbeeld, Ben ik te min, Brandend zand, Sammy en nog veel meer!

Haal het doek maar op - Heel even | Musical Awards Gala 2020
  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets