Veldhuis & Kemper

Zonder Meer

ontspannen samen uit
cabaret & comedy
Locatie: schouwburg
za 7 nov 2020 start 21:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden: optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee). Nu de theaterdeuren weer langzaamaan worden geopend, laten de mannen dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’.

Zonder Meer is een intieme voorstelling waarbij het accent ligt op hun mooiste, liefste en leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre. Een heerlijke avond met Remco, Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend en komisch: zonder meer Veldhuis & Kemper!

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets