Veldhuis & Kemper

Zonder Meer

ontspannen samen uit cabaret & comedy
do 11 mrt 2021
start 21:15 einde 22:30 pauze nee locatie schouwburg

Deze voorstelling kan vanwege de coronabeperkingen (alsnog) niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de annulering.

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden: optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee). Nu de theaterdeuren weer langzaamaan worden geopend, laten de mannen dat grootse en meeslepende cabaretprogramma dat ze in hun hoofd hadden nog even rusten en komen ze met wat ze zelf noemen een ‘tussenprogramma’.

Zonder Meer is een intieme voorstelling waarbij het accent ligt op hun mooiste, liefste en leukste liedjes uit hun inmiddels eindeloze oeuvre. Een heerlijke avond met Remco, Richard en een vleugel, met verhalen en liedjes in hun puurste vorm. Luchtig, indringend en komisch: zonder meer Veldhuis & Kemper!

  • Deze voorstelling stond eerder in november 2020 gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.