Pieter Derks

Voor wat het waard is (reprise)

ontspannen samen uit cabaret & comedy
vr 25 jun 2021
start 19:15 einde 20:15 pauze nee locatie schouwburg

Pieter Derks speelde anderhalf jaar met Voor wat het waard is, en toen gingen de theaters dicht. Hij besloot zodra het kon de draad weer op te pakken, met een nieuwe versie van dezelfde voorstelling. Er zijn liedjes die een nieuwe lading kregen, verhalen die in een ander licht kwamen te staan, actuele grappen die hij niet kon laten liggen. En verder rekent hij nog steeds af, op zijn eigen vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt

  • Deze voorstelling was eerder al verplaatst naar oktober 2020, vervolgens naar januari 2021 en daarna naar maart 2021, maar kon vanwege de coronamaatregelen in maart wederom niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Trailer Pieter Derks - Voor wat het waard is

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.