Ruud Hermans

Back in town

ontspannen samen uit muziek
vr 19 mrt 2021
start 21:00 einde 22:00 pauze nee locatie concertzaal

De vorige keer wist Ruud Hermans onze concertzaal al stijf uit te verkopen. Niet gek! De sympathieke, Tilburgse zanger liet een verpletterende indruk achter tijdens The Voice Senior, presenteerde radioprogramma’s en is al jaren een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse countryscene. In Back in town zal Ruud samen met zijn band, naast eigen hits als Somewhere Between, klassiekers uit de americana en country ten gehore brengen. Tel daar een paar mooie verhalen en anekdotes - uit de tijd dat hij de grote Amerikaanse iconen interviewde voor de radio – bij op, en je kan alleen maar blij zijn dat Ruud even Back in town is.

  • Deze voorstelling stond eerder in oktober 2020 gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

Ruud Hermans - 'Somewhere Between' live bij Muziekcafé

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.