Jakop Ahlbom Company

Vielfalt

bijzonder (en) vertrouwd
toneel
Locatie: schouwburg
wo 7 okt 2020 start 20:15 einde 21:30 pauze nee

Na meer dan tien jaar keert de internationale succesvoorstelling Vielfalt terug in de theaters. De voorstelling speelde meer dan 80 keer in Nederland en was avond na avond uitverkocht. 

In Vielfalt vraagt een goochelaar een vrouw uit het publiek hem te assisteren bij een verdwijntruc. Haar man stemt ongemakkelijk glimlachend toe. Als de vrouw niet terugkeert, gaat de man op zoek en stapt de magische wereld van de goochelaar in. Meubels en mensen, alles en iedereen heeft een dubbele bodem. En in wiens werkelijkheid zijn we eigenlijk beland? 

Vielfalt is fysiek theater en gaat over verlangen en fantasie, over illusie en desillusie. Het is een verhaal over de liefde en een ode aan de theatrale fantasie. Als in een surrealistische film word je meegevoerd in dansante duetten, komische acts, magische trucs en pure slapstick.

NRC
De trucs en het hoogstaande bewegingsspel wekken bewondering op. Maar bovenal is Vielfalt erg geestig.
  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.
Teaser Vielfalt - Jakop Ahlbom Company

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets