Jeangu Macrooy

Horizon

verrassend (en) vrolijk
muziek
Locatie: concertzaal
zo 4 okt 2020 start 19:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

2020 zou zijn jaar worden, maar het liep een kleine vertraging op. Jeangu Macrooy geeft de moed echter niet op en maakt zich klaar voor de volgende editie van het Eurovisie Songfestival. Met zijn nieuwe, lovend ontvangen tweede album Horizon op zak, gaat Jeangu Macrooy ook alsnog solo op tour. Deze avond vertelt hij zijn persoonlijke verhaal aan de hand van zijn muziek, ondersteund door zijn eigen liveband. Ben je erbij, voordat de héle wereld hem ziet?

De afgelopen jaren waren een flinke rollercoaster voor Jeangu. Hij schitterde als Judas in The Passion en zijn debuutalbum High On You werd genomineerd voor een Edison Pop. Bij De Wereld Draait Door werd hij snel een graag geziene gast, en hij speelde op festivals als Lowlands, North Sea Jazz en Noorderslag. Ook in Tilburg is hij geen onbekende: eerder speelde hij samen met het Metropole Orkest The Music from James Bond in onze concertzaal.

Jeangu Macrooy - High On You
  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.