Celebrating the music of Steely Dan

Mike Boddé & The Royal Dutch Scam

verrassend (en) vrolijk muziek
za 22 mei 2021
start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie schouwburg

The Royal Dutch Scam brengt al jaren de muzikale perfectie van studioalbums van Steely Dan als Gaucho en Aja live op het podium. Niet voor niets wordt de tienkoppige band beschouwd als één van de beste Steely Dan tributebands ter wereld! Samen met Steely Dan-fan van het eerste uur, Mike Boddé, is het nu de hoogste tijd om de theaters in te gaan.

De Amerikaanse band Steely Dan had in de jaren zeventig grote hits als Rikki don't lose that number, Reelin in the years en Hey Nineteen. Welke betekenis gaat er schuil achter de teksten? Hoe is deze muziek gemaakt? Welke diepere lagen zijn er nog te ontdekken? Mike Boddé en The Royal Dutch Scam duiken in het mysterie achter de wonderbaarlijke liedjes. Een weergaloze ontdekkingsreis vol zwarte humor, classic rock, literatuur, drugs, jazz en hilarische anekdotes.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.