Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis

ontspannen samen uit
muziek
Locatie: schouwburg
vr 18 sep 2020 start 19:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland, stond op alle grote podia van Nederland, won alle prijzen die je als artiest kan winnen én werd bejubeld voor zijn unieke multidisciplinaire talent als rapper, zanger en producer. 

Maar het grote succes had een donkere schaduwkant, die vooral naar voren kwam in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat hij door diepe dalen gaat, ondanks de vele hoogtepunten in zijn leven. Maar dan komt er een virus en staat het artiestenleven even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek. Ronnie Flex zoals je hem nog niet eerder hebt gezien. 

Ronnie Flex - Energie
  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.