Charly Luske

speelt buiten

Theaters Tilburg speelt buiten
special
Locatie: terras Lucebert via entree schouwburg
zo 19 jul 2020 start 15:00 einde 17:00 pauze nee

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dachten wij ook, dus in juli hebben we niet alleen optredens in onze zalen, maar spelen we ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Charly Luske & Band
Charly Luske brengt een ode aan zijn idool George Michael, de popster die zich ontwikkelde van tieneridool tot volleerd soulzanger. Wake Me Up Before You Go-Go, Careless Whisper, Faith, Freedom: ze komen allemaal voorbij. Aan de hand van deze parels vertellen Luske en band over het onstuimige leven van George Michael. Het wordt het eerbetoon dat de meest succesvolle zanger uit de jaren tachtig en negentig verdient. Vóór en dóór fans. 

    The Story of George Michael, Freedom - Charly Luske Live - Amsterdam

    Ontspannen tafelen,
    op tijd in de zaal

    Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

    Reserveer + bestel tickets