Nina June & Flemming

speelt buiten

Theaters Tilburg speelt buiten
special
Locatie: terras Lucebert via entree schouwburg
vr 17 jul 2020 start 20:00 einde 22:30 pauze nee

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dachten wij ook, dus in juli hebben we niet alleen optredens in onze zalen, maar spelen we ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Flemming

De avond start met muziek van Flemming, een singer-songwriter uit Vught die vocalen studeert aan de Rockacademie. Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Flemming al op veel mooie plekken mogen staan, zoals Pinkpop en Eurosonic Noorderslag. Ook was hij winnaar van Giels Talentenjacht en was hij te horen in De Wereld Draait Door. Onlangs bracht hij zijn debuutalbum uit, getiteld Black & Grey.

Nina June

De hoofdact van vanavond is de Nederlandse zangeres Nina June. Ze wordt soms vergeleken met zangeressen als Ane Brun en Agnes Obel, maar heeft haar eigen sound die reikt tot buiten de landsgrenzen. Zo speelde ze in zalen van Paradiso tot New York en zong ze duetten met HAEVN en Thomas Dybdahl. 

Nina June - Raven's Feather (Live in Amsterdam)

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets