Eric Vaarzon Morel

speelt buiten

Theaters Tilburg speelt buiten
special
Locatie: terras Lucebert via entree schouwburg
zo 26 jul 2020 start 15:00 einde 17:00 pauze nee

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dachten wij ook, dus in juli hebben we niet alleen optredens in onze zalen, maar spelen we ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Eric Vaarzon Morel
Voor iedereen die niet naar Spanje kan! Een avond vol flamenco door de getalenteerde Eric Vaarzon Morel. Eric brengt een liefdevolle ode aan Paco de Lucía, de meest virtuoze en vernieuwende flamencogitarist aller tijden. Een ode passend bij de grote meester: grensverleggend, maar met respect voor de traditie. En altijd recht uit het hart. Als vernieuwer binnen de Nederlandse muziek- en theaterwereld brengt gitaarvirtuoos Eric Vaarzon Morel met dit programma een ode aan de musicus die hem heeft geïnspireerd. Natuurlijk op zijn geheel eigen wijze, zoals ook zijn voorbeeld heeft gedaan: grensverleggend maar geënt op de traditie, altijd recht uit het hart en daarmee voor zijn publiek een bron van inspiratie.

    Eric Vaarzon Morel - Recuerdo/Yunque/Morelo | Podium Witteman

    Ontspannen tafelen,
    op tijd in de zaal

    Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

    Reserveer + bestel tickets