Miroca Paris

speelt buiten

Theaters Tilburg speelt buiten
muziek
Locatie: terras Lucebert via entree schouwburg
vr 24 jul 2020 start 20:00 einde 22:30 pauze nee

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dachten wij ook, dus in juli hebben we niet alleen optredens in onze zalen, maar spelen we ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Miroca Paris

Prachtige klanken op ons buitenpodium! De Kaapverdische zanger en multi-instrumentalist Miroca Paris speelde jarenlang over de hele wereld als percussionist van de iconische zangeres Cesaria Evora, en trad op met Sara Tavares en fadozangeres Cuca Roseta. Een ander hoogtepunt uit zijn carrière is zijn samenwerking met Madonna tijdens haar MadameX tour in 2019. Nu staat hij op ons buitenpodium, nadat hij in 2018 het prachtige album D’Alma (ziel) uitbracht. Hierop hoor je veel invloeden uit de Kaapverdische muziek. Van poëtische ballads tot swingende, energieke ritmes: aanstekelijke muziek, waarbij een percussie-solo natuurlijk niet mag ontbreken.

Miroca Paris - Mund Amor

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets