Nederlands Saxofoon Kwartet

speelt buiten

Theaters Tilburg speelt buiten
special
Locatie: terras Lucebert via entree schouwburg
zo 12 jul 2020 start 15:00 einde 17:00 pauze nee

Wat is er leuker dan in de buitenlucht met een drankje genieten van mooie optredens? Dat dachten wij ook, dus in juli hebben we niet alleen optredens in onze zalen, maar spelen we ook buiten. Met een buitenpodium, op het terras voor Lucebert. Je reserveert een tafeltje met alleen een welkomstdrankje of met borrelhapjes erbij. Wil je écht een gehele verzorgde avond, kies dan voor het Welkom terug menu, inclusief buitenprogramma.

Nederlands Saxofoon Kwartet
Vier leden van het Nederlands Saxofoon Octet spelen een programma waarin de gloednieuwe compositie September van Sarah Neutkens centraal staat. De pas 22-jarige Sarah Neutkens is iemand om in de gaten te houden: ze is componist, pianist, kunstenaar en model. Met September brengt zij haar vierde werk, waarin minimalistische- en popinvloeden duidelijk aanwezig zijn. Daarnaast speelt het kwartet het ingetogen Façades uit Glassworks van de Amerikaanse componist Philip Glass.

Voorprogramma: Honingbeer
Honingbeer (violiste Marthe Lasthuis) speelt dromerige klankschetsen op haar viool. Haar muziek is een mengeling van minimalisme, neoklassiek en ambient. De perfecte muziek om bij weg te dromen op een zomeravond.

 • spelers sopraan saxofoon: David Cristobal Litago alt saxofoon: Dineke NautaTenor saxofoon: Tom Sanderman bariton saxofoon: Marijke Schöer
  programma: Philip Glass: Façades (uit Glassworks, 1981) Sarah Neutkens: September (2020)

   Ontspannen tafelen,
   op tijd in de zaal

   Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

   Reserveer + bestel tickets