De Fransse Eijkel

Subtropique

tegendraads & eigenwijs cabaret & comedy
vr 2 apr 2021
start 19:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend locatie studio

Vanavond word je door Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg, ook wel De Fransse Eijkel, meegenomen naar een surrealistisch zwemparadijs en wellnessresort. Subtropique is de tweede voorstelling van dit energieke duo, dat met hun elastische lijven en eigen signatuur al meerdere prijzen in de wacht sleepten. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchoeli. Absurdistisch, snel, grappig én prikkelend voor de reukzin.

  • Deze voorstelling stond eerder in de agenda van oktober 2020, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan zoals gepland. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd. 

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.