Matteo Myderwyk & Jacco Wynia

Dubbelconcert

afgelast
muziek
Locatie: studio
do 29 okt 2020 start 19:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren gasten hier persoonlijk over. Volg de updates hier.

De Nederlandse neoklassieke pianisten Matteo Myderwyk en Jacco Wynia spelen geen Bach en Liszt, maar hebben hun eigen muzikale taal ontwikkeld. Het verstilde werk van Jacco is modern, melancholisch en hoopvol. Matteo gebruikt in zijn composities synthesizers en andere elektronica, en laat in het moment prachtige stukken ontstaan. De pianisten, wiens geluid doet denken aan Nils Frahm en Ludovico Einaudi, ontmoeten elkaar in dit bijzondere Dubbelconcert in onze studio. Een unieke kans om hun atmosferische muziek van dichtbij te beleven.

Matteo Myderwyk - Axioma I (Official Music Video)

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer Lucebert