Scapino Ballet Rotterdam

The Great Bean+

bijzonder (en) vertrouwd
dans
Locatie: schouwburg
wo 9 dec 2020 start 21:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Vaudeville, variété en de magie van het circus: het zijn de inspiratiebronnen voor Ed Wubbes successtuk The Great Bean dat zich afspeelt in de roaring twenties. De opkomst van Hollywood, jazz en dansstijlen als tapdans en charleston vormen het decor voor theatrale dans, circusacrobaten en een mysterieuze clown. The Great Bean laat een opwindende wereld zien, vol glitter en glamour, maar ook de donkere kanten en verborgen tragiek. De muziek draagt bij aan de broeierige sfeer, van swingende gipsy jazz, de mystieke Peer Gynt suite tot de ontroerende songs van Billie Holiday. 

Het nieuwe dansstuk van de avond is Free at last van het Griekse choreografenduo Danae & Dionysios. Met hun thuisland en oude Griekse verhalen als inspiratiebronnen, maakten zij een indringend dansstuk.

Het Parool
Perfect uitgevoerde parade van showy dans, verleidelijke damessolo's, circusacts en goocheltrucs.
The Great Bean - Trailer

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets