DE VERLEIDERS

Pandepaniek

za 13 mrt 2021
start 20:15 einde 21:30 pauze nee locatie schouwburg

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belasting geld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger.

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel NIETS veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS  geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. Durf te komen!

  •   regie Aat  Ceelen  met  George van Houts, Tom de Ket, Victor  Löw, Hein van der Heijden &  Tibor  Lukács 
  • Deze voorstelling stond eerder in november 2020 gepland, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Tickethouders zijn/worden persoonlijk geïnformeerd over de wijziging.

DE VERLEIDERS: Pandepaniek | Nu in het theater

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.