Lucas Hamming

Haast

welkom in mijn wereld
muziek
Locatie: concertzaal
vr 13 nov 2020 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Lucas Hamming is een rocker. En als rocker word je nooit volwassen. Je blijft jong, tot je 27 bent, en dan ga je dood. Maar Lucas wordt 27 dit jaar en hij heeft geen enkele reden om dood te gaan. Het lijkt erop dat hij gewoon blijft leven. Allemaal leuk en aardig, maar dan staat dus ook ineens het volwassen leven voor de deur, en daar had hij even geen rekening mee gehouden. Als je jong bent, ben je gelukkig en vrij, maar kan dat nog als je volwassen bent? En hoe moet dat dan?

Hij is er nog niet klaar voor, maar de tijd dringt. Ineens moet hij weten wie hij is, en wát hij is. Hoe kom je daar dan achter? Dan maar alles, in veel te weinig tijd. Dan maar op één avond jong blijven, opgroeien, jezelf leren kennen én een legende worden. Geen tijd te verliezen. Gesteund door zijn trouwe band, met nieuwe muziek en bestaande liedjes van zowel Lucas als van anderen, zit er maar één ding op: gaan!

  • regie Bart van den Donker 

Lucas Hamming - Be Good Or Be Gone (Official Video)

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets