Bas Haring

Waarom cola duurder is dan melk

scherpe blik op de wereld
theatercollege
Locatie: concertzaal
do 12 nov 2020 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Je kan Bas Haring kennen als filosoof, informaticus, televisiepresentator, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, schrijver van populairwetenschappelijk werk voor kinderen en volwassen én columnist voor de Volkskrant en verschillende tijdschriften. Haring weet dan ook als geen ander wetenschap en filosofie zo uit te leggen dat het begrijpelijk wordt. Deze keer op het podium van onze concertzaal in zijn theatercollege Waarom cola duurder is dan melk.

Wat moet je vinden van marktwerking, economische groei en recessies? Economie gaat over ons dagelijks leven: ons werk, de verdeling van rijkdom, tegenslagen en geluk, de toekomst. En waar komt geld vandaan? Zijn wij rijk dankzij de armoe van anderen? En waarom is cola duurder dan melk? Bas Haring geeft op al deze vragen een helder antwoord.

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets