Liefdesles

Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam & Stefan Rokebrand

toneel
Locatie: schouwburg
do 29 okt 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Twee psychiaters, twee patiënten, één thema: de liefde. Wat hebben we nodig? Wat spreken we uit? Hoe krijgen we de eeuwige onzekerheid onder controle en waarom blijkt flirten toch steeds weer zo’n onmisbaar element in het leven? Door zowel de eeuwenoude verschillen als de onontkoombare aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen, is het maar de vraag wie heelhuids uit de strijd komt. Tijdens een venijnig en razendsnel spel in de therapiekamer, blijven uiteindelijk ook de eigen relaties van de psychiaters niet gespaard. Na het alom bejubelde Hartstocht, een thriller is Liefdesles opnieuw een spannend relatiedrama.

  • regie Koos Terpstra tekst Nhung Dam & Koos Terpstra spel Yara Alink, Kees Boot, Nhung Dam & Stefan Rokebrand

de Volkskrant
Liefdesles is een verrassend, spannend, origineel en lekker vlot gespeeld verhaal.
Scènes
Intelligent geschreven, goed geacteerd, komisch en lekker snel geregisseerd. Liefdesles is heerlijk toneel waarbij de aandacht geen moment verslapt en je voortdurend in opperste concentratie blijft kijken. Lees recensie
Liefdesles - Hummelinck Stuurman Theaterproducties

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets