Panama Pictures

The Future is not what it's used to be

afgelast
dans
Locatie: schouwburg
wo 28 okt 2020 start 20:15 einde 21:15 pauze nee

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan deze voorstelling niet doorgaan zoals gepland. We informeren gasten hier persoonlijk over. Volg de updates hier.

Het werk van het Brabantste gezelschap Panama Pictures gaat in The Future is not what it used to be letterlijk de hoogte in. Zwevende objecten vormen een surrealistisch en poëtisch universum. Een voelbare impact van de bewegingen maken het risico echt, er staat hier iets op het spel...

Panama Pictures combineert dans, acrobatiek en livemuziek in deze meeslepende en krachtige voorstelling. De bewegingen worden voortgestuwd door een nieuwe spannende compositie van huiscomponisten Strijbos & van Rijswijk in samenwerking met componist, muzikant en performer Davide Bellotta. 

  • choreografie Pia Meuthen compositie Strijbos & Van Rijswijk, Davide Bellotta livemuziek Davide Bellotta

Trailer | The Future is not what it used to be

Een onbezorgd theaterbezoek

Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer Lucebert