Man man man, de podcast

In het theater

bijgeboekt
special
Locatie: schouwburg
zo 18 apr 2021 start 20:15 einde 20:15 pauze nog niet bekend

Man man man, de podcast gaat terug het theater in! Bas Louissen, Chris Bergström en Domien Verschuuren vervolgen hun eindeloze zoektocht naar mannelijkheid door te doen waar ze goed in zijn: een podcast maken. Maar dan met jou en de rest van de zaal! Niets staat vast en geen avond is hetzelfde. Wat er in het theater wordt verteld, moet daar ook blijven... Een interactieve voorstelling, vol bijzondere momenten en intieme verhalen!

Bas Louissen is regisseur bij Qmusic, Chris Bergström is sidekick en producer bij Radio 538 en Domien Verschuuren is dj bij Qmusic. Iedere twee weken, op donderdag, verschijnt hun podcast Man man man. De heren bespreken elke keer een ander onderwerp, altijd rondom het thema wat het betekent om vandaag de dag man te zijn en gaan ze op zoek naar hun mannelijkheid. Aan de hand van goudeerlijke, maar herkenbare verhalen stellen ze zichzelf altijd de vraag: “Hoe mannelijk zijn we?”. Veel persoonlijke verhalen komen voorbij, inclusief awkward anekdotes.  In korte tijd is het trio door Nederland in het hart gesloten en won het een BNR Dutch Podcast Award, twee Online Radio Awards en een Marconi Online Award.

• Benieuwd naar de podcast? Alle afleveringen zijn hier te vinden!

  • houd rekening met
    Een bezoek aan Theaters Tilburg zal de komende tijd anders verlopen dan je van ons gewend bent. We vragen je, voordat je reserveert, de up to date richtlijnen en voorwaarden te lezen. Bekijk ze hier.