Ninja Patrol: De Grote Geekshow

I'm not old, I'm retro

talkshow
Locatie: entree schouwburg
wo 11 mrt 2020 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De vorige editie van De Grote Geekshow in een andere ruimte, gecombineerd met een livestream, was zo'n succes dat we 't dunnetjes gaan over doen! Zet 't in je agenda, woensdag 11 maart vindt de volgende editie plaats. De Grote Geekshow is nog steeds de enige live late night talkshow in Nederland waarbij diverse geek thema's besproken worden: gaming, films, series, comics, anime en cosplay.

‘I'm not old, I'm retro’
Terwijl de film- & gameindustrie zich blijft doorontwikkelen op het gebied van graphics en CGI zijn er nog steeds een hoop mensen die de voorkeur hebben voor oude games & films. Je zou zeggen dat de retro gamer & filmliefhebber van gemiddelde leeftijd is, maar de afgelopen jaren zien we een hoop jongeren die zich verdiepen in dingen van ver voor hun tijd. Je ziet 't in de kledingindustrie (vintage) maar ook in series die bewust een oldschool-stijl hanteren, zoals Stranger Things. Er zijn diverse onderzoeken die aantonen waarom de liefde voor retro bij velen van ons heel sterk is. Waar komt de liefde voor retro vandaan? Hoe speelt nostalgie hierin een rol? Dat en meer gaan we allemaal bespreken in de nieuwste Geekshow!

We willen jullie mening!
Je kunt de show vanuit huis meekijken maar wil je connecten met mede-geeks en je mening sneller kunnen geven dan mensen de Twitch chat? En wil je wellicht zelfs met een toffe prijs naar huis gaan die alleen op locatie te winnen is? Kom dan langs in Theaters Tilburg! Wie houdt er niet van een stevige discussie over de dingen waar je gepassioneerd over bent?

De gasten van De Grote Geekshow worden snel bekend gemaakt!