L’Aventure Musicale

Legende van de rode draad

amateurkunsten
Locatie: concertzaal
za 14 mrt 2020 start 20:30 einde 22:30 pauze ja

Je heb het vast wel eens meegemaakt: je komt iemand tegen met wie het meteen klikt en die je hoe dan ook tegenkomt in je leven. Een zielsverwant. De oude Japanse legende van de rode draad vertelt hoe een onzichtbare rode draad willekeurige mensen verbindt in het leven.

Een mooi thema in de reeks van succesvolle projecten van L’Aventure Musicale, waar de passie voor muziek als een rode draad de muzikanten verbindt. Peter-Paul van Esch en het orkest zoeken de rode draad in allerlei muziekstukken over vrijheid en vaderlandsliefde (Leyenda de Milliano over de vrijheidsstrijder Emiliano Zapata en Hymn to Red October). Ook de liefde met muziektitels als Radar Love, El tango de Roxanne uit de film Moulin Rouge zal indruk maken.

De presentatie van de voorstellingen is in handen van Danielle Lous en de voorstelling wordt artistiek omlijst door Ali Clarke, een Ierse danseres die met rode draden een cross-over maakt tussen dans en circus op het podium en in de zaal. Daarnaast zal Josanne Buiting de muziek vergezellen van prachtige beelden.

Naast muziek worden ook kunstwerken gecreëerd door Ali Clarke. Deze verrassende kunstwerken worden na afloop van de concerten in de foyer van de concertzaal geveild.

Met o.a. Randy Hoekwater, Don Feltgens, Renske Meijer, Laura Bronneberg, Tessa van Buuren & Neil Foreman, dansschool Tango Deseo, Tilburgs Mannenkoor Renaissance en de kinderkoren Souvenir, Zi-Zo en Senta. 

    Ontspannen tafelen,
    op tijd in de zaal

    Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

    Reserveer + bestel tickets
    Theaters Tilburg restaurant menu's