Ninja Patrol

De Grote Geekshow: Original vs Remastered

talkshow
Locatie: studio
wo 20 nov 2019 start 20:30 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Bijna één jaar geleden (op donderdag 13 december 2018) was de eerste geekshow van Nederland een feit. Dit jaar, op woensdag 20 november, vindt inmiddels de vierde editie van De Grote Geekshow plaats! De Grote Geekshow is nog steeds de enige live late night talkshow in Nederland waarbij diverse geek thema's besproken worden: gaming, films, series, comics, anime en cosplay.

Het thema: Originals vs Remakes
De vierde editie staat in het teken van 'Originals vs Remakes'. De afgelopen jaren zien we steeds meer remakes van oude (teken)films. Denk aan bijvoorbeeld de nieuwe Aladdin film, The Lion King of Ghostbusters. Ook worden oude spellen vaak opnieuw gemaakt en uitgebracht, zoals de Resident Evil 2 Remake of de aankomende remake van een immens populair spel: Final Fantasy VII.

Willen wij eigenlijk wel continu remakes zien van films en games? Vinden wij de remakes eigenlijk wel goed of zelfs beter dan het origineel? Of hechten wij (te)veel waarde aan de nostalgische gevoelens van films, series, comics en games? Deze discussie gaan wij aan met onze gasten maar vooral met jullie, de aanwezigen in het publiek!

We want YOUR opinion!
In onze voorgaande shows hebben wij gemerkt dat het publiek een sterke mening heeft omtrent geek onderwerpen en deze graag wil uiten. Tijdens deze editie van De Grote Geekshow krijgen jullie volop de gelegenheid om jullie mening met ons te delen! Wie houdt er niet van een stevige discussie over de dingen waar je gepassioneerd over bent?

De gasten
De gasten van De Grote Geekshow worden snel bekend gemaakt!

AFTERMOVIE - De Grote Geekshow #1 - USA vs. Japan w/ Dirtees & ReskDstroy