Frank van Pamelen, Karin Bruers & Nol Havens

We Lusse Ze Gruun!

show
Locatie: concertzaal
zo 29 dec 2019 start 14:30 einde 17:00 pauze nee

Kermis en Cupvoetbal. Sport en Spoorpark. LocHal en Songfestival. Allemaal passeren ze de revue. We Lusse Ze Gruun! is dé Tilburgse afsluiting van het jaar. Een keur van artiesten brengt vlak na kerst, in de concertzaal, een muzikaal-theatrale terugblik op 2019. Een onvervalste ode aan de schôonste stad van ’t laand. Vol helden en hoogtepunten. Een unieke show die niemand mag missen!

We Lusse Ze Gruun! is een heerlijke avond vol platte praot en verbale hoogstandjes, ouwe meezingers en gloednieuwe nummers, prachtige beelden en aanstekelijke muziek. Met comedian Karin Bruers, zanger Nol Havens (VOF de Kunst), zangeres Hind Hakki en dichter-cabaretier Frank van Pamelen. Met multitalent Frans van der Meer (Ferry van de Zaande) en rasentertainer Peter Faber, oude rot Jace van de Ven en jong talent Claudy Wolfs. Ook de Fontys-band Suit Up! en de 17-jarige sfeerzanger Tiamo Koster staan op het podium.

Kortom: met talent uit alle hoeken en gaten van de stad. In twee enerverende uren blikken we terug op een gedenkwaardig jaar vol cityring en -marketing, nieuwe pontjes en korte lontjes, burgerparticipatie en hamburgerconsumptie. Heel het jaar 2019 gaat door een vrolijke wringer. Waarna het feest tijdens de afterparty nog een flinke tijd nadeint. Iedereen die denkt dat Tilburg niet de schôonste stad van ’t laand is: lòt ze mar koome, We Lusse Ze Gruun!