Trio Marvin

Kamermuziek Souvenir

Serie Kamermuziek Souvenir
klassieke muziek
Locatie: concertzaal
di 24 mrt 2020 start 20:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

De drie musici – pianiste Vita Kan (Kazachstan), violiste Marina Grauman (Rusland) en cellist Marius Urba (Litouwen) – troffen elkaar in Leipzig in 2016. Binnen twee jaar won het trio belangrijke prijzen, zoals de Melbourne International Chamber Music Competition 2018. Voorbestemd tot succes, zowel als individuele musici, maar dus ook als trio. Deze avond is de kans om het begin van hun grote internationale carrière mee te maken.

programma:

Beethoven: Klaviertrio in D, o 70 nr. 1 “Geistertrio” | Sjostakovitsj: Klaviertrio nr. 1 op. 8 in c | Swiridov: Klaviertrio nr. 1 in a

• Kom voorafgaand aan het concert naar Grand Café Souvenir, een toelichting op het concert én tweegangendiner. Reserveren kan eenvoudig in het bestelproces.
• Voorafgaand aan dit concert ben je welkom bij de Souvenir Academie: twee dinsdagochtenden waarop Leo Wolfs je meeneemt in de wereld van verschillende componisten en hun werk.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's