Lucas & Arthur Jussen

Kamermuziek Souvenir

Serie Kamermuziek Souvenir
klassieke muziek
Locatie: concertzaal
do 3 okt 2019 start 20:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Kamermuziek Souvenir trapt het concertseizoen meteen goed af: met de immens populaire pianobroers Lucas & Arthur Jussen. Het duo concerteerde met zowat elk groot orkest in Nederland, maar brengt dit concert met zijn tweeën, aan twee vleugels. “Een muzikantenleven is topsport, maar gelukkig zijn we gedisciplineerd, en we zijn ongenadig kritisch op wat we doen”, vertellen de broers in het Concertgebouw Magazine. Een gezonde attitude, die niet onopgemerkt blijft. “Het is alsof je twee BMW’s tegelijk bestuurt”, aldus dirigent Michael Schønwandt.

programma o.a.
Mendelssohn Bartholdy: Andante & Allegro Brillante, opus 92 in A | Schubert: allegro in a voor piano (vierhandig) | Smit: Divertimento voor piano (vierhandig) | Stravinsky: Le Sacre du Printemps (voor 2 piano's)

• Kom voorafgaand aan het concert naar Grand Café Souvenir, een toelichting op het concert én tweegangendiner. Reserveren kan eenvoudig in het bestelproces.
• Voorafgaand aan dit concert ben je welkom bij de Souvenir Academie: twee dinsdagochtenden waarin Leo Wolfs je meeneemt in de wereld van verschillende componisten en hun werk, € 25. 

• Serie Kamermuziek Souvenir

Ontdek, ontmoet en beleef de grote namen in de kamermuziek. Voor alle elf concerten geldt een aantrekkelijke serieprijs van € 239 | € 211. 

Mendelssohn: Duetto (Allegro brillante), op.92 - Lucas en Arthur Jussen - Prinsengrachtconcert 2018

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's