Novastar (solo)

Word's Out

muziek
Locatie: schouwburg
di 26 mei 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Prachtige melodieën vullen de zaal, op het podium staat een vleugel en een halve cirkel gitaren. In 2020 grijpt Novastar terug naar de essentie. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’ en de natuurlijk bloedmooie klassieke ‘Wrong’. 

Na een uitgebreide clubtour en festivalzomer met band gaat Joost Zweegers nu terug naar zijn roots. Solo spelen is wat hij het liefste doet. Terug naar de schrijfversie, de songs uitgekleed en puur. Door de eerlijkheid en naaktheid komen de nummers helemaal tot hun recht. Zo werden ze ook geschreven, meestal in het diepst van de nacht. 

Novastar neemt gedurende de hele theatertour een fantastische support act mee. Zangeres Geike Arnaert, bekend van het nummer ‘Zoutelande’, betreedt samen met hem de Nederlandse theaterpodia en zal de avond openen.

Novastar - We Don't Mind
Novastar - Wrong [HQ]

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's