Rovers (4+)

Meneer Monster & NORPA

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
zo 3 nov 2019 start 14:30 einde 15:15 pauze nee

Is het visuele comedy of slapstickspektakel? Meneer Monster maakt van internationale jeugdbestsellers cartoonesk actietheater, dat bulkt van de fysieke energie. Rovers is een tekstloze voorstelling over drie grimmige rovers die wonen in een donkere wereld. Kleur is er zeldzaam. Als ze dan ook nog eens zelf worden bestolen zijn de rapen gaar. De Rovers zijn vastbesloten om ieders leven weer wat meer kleur te geven! Na de hitvoorstellingen Over een kleine mol, De Gruffalo en De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen belooft ook Rovers weer een theaterbelevenis van formaat te worden. 

Rovers is geregisseerd door de oorspronkelijke regisseur van de Australische 13 Story Treehouse productie en is een samenwerking met NORPA Northern Rivers Performing Arts uit Lismore Australië. De tekstloze voorstelling zit boordevol livemuziek van Erik Hofland. 

Theaterkrant
Behendig combineert Rovers zo (computer)spelletjes met actiefilms (James Bond!) en verrassende theatertechniek. Sterke troef daarbij is de live gespeelde muziek van Erik Hofland. Lees recensie