Theater Rotterdam

Repelsteeltje en de blinde prinses (8+)

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
zo 19 jan 2020 start 15:00 einde 18:00 pauze ja

Het broeit tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre, die goud uit stro kan spinnen. En het broeit zéker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen. Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Met Repelsteeltje en de blinde prinses komt Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) weer met een heerlijke familievoorstelling vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten!

• regie: Pieter Kramer | tekst: Don Duyns | cast: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak & Johanna Hagen

Achter de schermen bij Repelsteeltje en de blinde prinses #1 de Kick-off
Teaser Repelsteeltje en de blinde prinses