Theater Rotterdam

Repelsteeltje en de blinde prinses (8+)

jeugd & familie
Locatie: schouwburg
za 18 jan 2020 start 19:00 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Het broeit tussen de koningin en haar prins-gemaal. Ze ruziën over wie de baas is en over hun blinde dochter. Het broeit ook bij Joost de varkenshoeder, die opschept over zijn dochter Sterre, die goud uit stro kan spinnen. En het broeit zéker bij aardmannetje Repelsteeltje en zijn vrouw Karla, die een groots en meeslepend leven willen. Er is van alles aan de hand in het bos, op het paleis en onder de grond. Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er ook nog een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof. Wie houdt zich aan zijn woord? Lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden?

Met Repelsteeltje en de blinde prinses komt Theater Rotterdam (voorheen Ro Theater) weer met een heerlijke familievoorstelling vol grappige verwikkelingen, snedige dialogen, gloedvolle liedjes en magische toverkunsten!

• regie: Pieter Kramer | tekst: Don Duyns | cast: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak & Johanna Hagen

Teaser Repelsteeltje en de blinde prinses

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's