HZT, BOG & Nineties Producties

Under Pressure

Stadsgezelschap Het Zuidelijk Toneel
toneel
Locatie: schouwburg
wo 29 jan 2020 start 20:15 einde nog niet bekend pauze nog niet bekend

Soms kom je van die theatermakers tegen die meer in hun mars hebben dan ze tot nu toe konden laten zien. Ze hebben het lef niet gehad, of simpelweg niet de kans. Benjamin Moen en Yannick Noomen zijn twee maatschappelijk geëngageerde jongens die de afgelopen jaren los van elkaar hebben gemaakt dat je filosofische en scherpe vragen stelt bij de wereld waarin we leven. Nu willen ze een stap verder. Ze hebben zich erin gebluft bij Het Zuidelijk Toneel, wij hebben ze geloofd en we geven ze een groot podium.

Vincent Rietveld van de Warme Winkel regisseert, en nu er moet worden gepresteerd slaat bij hen de angst toe. Terecht, want als wij iets programmeren, dan mag jij ook wel wat verwachten. Wat dan? In elk geval dat je vanavond met meer vragen naar buiten gaat dan waarmee je binnenkwam. Wat heb je in deze absurde tijd eigenlijk te verliezen? Toon lef en wees erbij.

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's