Jett Rebel

Solo

muziek
Locatie: concertzaal
wo 25 mrt 2020 start 20:30 einde 23:00 pauze nee

Zo’n vijf jaar geleden was hij daar opeens: muzikaal genie en podiumbeest Jett Rebel. Zijn concerten zijn een groot feest om te horen én zien. De zanger bespeelt niet alleen meerdere instrumenten, maar ook de nagellak en lippenstift zijn nooit ver weg bij deze showman extraordinaire. Inmiddels staan er zeven albums op de teller in die kleine vijf jaar. Gekkenwerk! Maar niet voor Jett, die gaat vrolijk door.

Met zijn derde solo-theatertour doet Jelte Tuinstra, alias Jett Rebel, nu voor het eerst onze concertzaal aan. Hij zal deze avond dicht bij zichzelf blijven: een man en zijn muziek. Maar dan wel alle facetten van die muziek. Eerlijk en puur, zonder opsmuk. Van alleskunner Jett Rebel kun je alles verwachten. De Telegraaf vatte het de vorige keer kernachtig samen: “magisch”. Dat zal het ook nu ongetwijfeld weer zijn!

tip Speciaal voor deze theatertour heeft Jett Rebel een postbus geopend waar jij als bezoeker/fan je verzoekje in kunt dienen. Niet via social media maar 'ouderwets' per post. Is er een song die jij heel graag zou willen horen tijdens de aanstaande theatertour? Stuur dan een brief! Vermeld in de brief je naam, de song die je graag door Jett Rebel vertolkt wilt zien, in welk theater je de show bijwoont en geef een eventuele motivatie waarom het nummer zo speciaal voor je is.

Het postbusadres is:
Jett Rebel
Postbus 455
1000 AL Amsterdam

Jett Rebel - Perfect Lady

Ontspannen tafelen,
op tijd in de zaal

Voor een compleet en onbezorgd theaterbezoek serveert het team van ons restaurant Lucebert culinaire verrassingen in een gastvrije sfeer.

Reserveer + bestel tickets
Theaters Tilburg restaurant menu's